Canceling Zwerfdieren Festival 2016

 

Wekenlang hebben we het weerbericht met argusogen gevolgd. De dag voor het festival lazen we dit:

Maandagochtend is er veel bewolking en valt er af en toe regen. In de middag is het wisselend bewolkt en komen er buien voor, mogelijk ook met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 13 graden. De zuid- tot zuidoostenwind neemt in de ochtend snel toe naar krachtig boven land en hard tot stormachtig aan de kust en op het IJsselmeer. In de middag draait de wind naar zuid tot zuidwest en kan het langs de noordwestkust enige tijd stormen, windkracht 9. Verder komen er zware windstoten voor. Boven land, voornamelijk bij buien, van 80-90 km/uur, in de kustgebieden rond 100 km/uur. In de avond neemt de wind snel in kracht af. (Bron: KNMI)

Na overleg met de mede organisatoren (Erkemederstrand en Dierenlot) hebben we besloten dat we het festival moeten cancelen. Met pijn in ons hart maar het is niet veilig als de marktkramen om je oren vliegen. Daargelaten of er überhaupt een hond zal komen.

Helaas, helaas, helaas. We hebben er net als de standhouders en de aanbieders van de workshops tijd en geld in gestoken. Gelukkig heeft de communicatie rond het evenement de zwerfdieren wel weer op de kaart gezet.

Voor mensen die de zwerfdieren toch nog willen ondersteunen bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid om een gift te doen via NL23 RABO 0160 7503 69  t.n.v. Stichting Animal Foundation Platform.

Hopelijk tot een volgende keer.

 

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.