Balansbrenger aanwezig op het Zwerfdieren Festival voor mens en hond!

Balansbrenger is een holistische praktijk voor mens en dier en wordt gerund door Anouk Smit. Zij is animal & human lifestyle coach. Ze adviseert mensen op het gebied van gezondheid en gedrag en bekijkt dit alles op een holistische manier. Ze is Bowen therapeut voor zowel mensen als honden en holistisch gedragstherapeut voor honden. Een van de onderdelen waar zij mee werkt zijn therapeutische essentiële oliën. Daarnaast doet zij bodyscans met de Zyto Balance.

Op het zwerfdierenfestival heeft zij een kraam waar je terecht kunt voor informatie over essentiële oliën, hoe je deze kunt inzetten om jezelf of je hond te ondersteunen op emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel vlak. De oliën kunnen op vele vlakken worden ingezet, denk aan;

– acute verwondingen, verstuikingen, verrekkingen

– chronische ziekten (diabetes, epilepsie)

– ouderdom (verbetering van de kwaliteit van leven!!)

– asielhonden/ herplaatshonden (herstel van trauma)

– problemen met voortplanting

– voor- en na chirurgie (het verminderd de hersteltijden)

– allergieën, huidproblemen

– gewrichtsproblemen (heupdysplasie, elleboogdysplasie)

– problemen met organen (hart/nier/blaas/longen/darmen/lever)

– honden in de sport (obedience/sledehonden/windhonden/doggy dance etc.)

Deze lijst is niet compleet maar schept slechts een indruk.

Daarnaast is het mogelijk om een bodyscan te boeken voor zowel mensen als honden. Een  bodyscan wordt uitgevoerd met de Zyto Balance. Elke cel in je lichaam staat in verbinding met een netwerk dat bestaat uit spieren, zenuwen, organen, weefsels, botten en vele andere minuscule onderdelen. Ze sturen en ontvangen informatie en coördineren daarmee de miljoenen functies van alle processen in je lichaam, elke dag opnieuw. Terwijl een lichaam zich aanpast aan veranderende omstandigheden om gezond te blijven, maakt het gebruik van deze energetische communicatienetwerken. Dit gebeurt zo effectief dat je het meest van de tijd niet eens door hebt hoeveel aanpassingen er plaatsvinden.

Als je lichaam te maken krijgt met een grotere uitdaging op het gebied van gezondheid, ontstaan er symptomen. Symptomen zijn een uiterlijke expressie van de inspanningen van een lichaam om met deze uitdagingen om te gaan. Verhoging van de lichaamstemperatuur, zwelling, pijn, vermoeidheid, hoesten, slapeloosheid, wie kent ze niet? Zodra je symptomen herkent kun je een lichaam assisteren in het helingproces, door meer te slapen, meer gezuiverd water te drinken, supplementen toe te voegen aan je voeding of rust. Te vaak negeren we deze symptomen en worden we (soms pas op de lange termijn) ziek.

Zou het niet fijn zijn om je lichaam te kunnen vragen wat het nodig heeft in dit helingsproces? Daarvoor is de Zyto Balance uitermate geschikt! De Zyto Balance wordt toegepast op zowel mensen als dieren.

Ons lichaam is een energetisch veld met een bepaalde frequentie, elke cel heeft in feite zijn eigen frequentie. Op basis van 121 biomarkers, die staan voor je organen, meridianen, wervels en gebit, worden deze frequenties gescand. Bij honden gebeurt dit in de lies, bij paarden op de borst. De Zyto Balance brengt ook de samenhang tussen de lichaamsonderdelen in kaart volgens de traditionele Chinese geneeskunde. Op basis van de biomarkers maakt de Zyto Balance een rapport welke suggesties geeft met welke essentiële oliën en/of supplementen je de biomarkers die uit balans zijn weer in balans kunt brengen.

LET OP: De Zyto Balance stelt geen diagnose!

De kosten van een bodyscan zijn €50,-

Share
Bookmark the permalink.

Comments are closed.